Foremki z kolekcji Cocoa wykonane z celulozy pochodzącej z łupin kakaowych. Papier ma unikalną „naturalną” osadzoną estetykę, uzyskaną bez użycia chemikaliów, która przypomina kakao lub kawę. Papier kakaowy może idealnie pasować do najwyższej jakości naturalnych opakowań do żywności dla cukierni, piekarni i kawiarni. Formy z papieru kakaowego nadają się zarówno do kuchenek tradycyjnych, jak i mikrofalowych, wytrzymują temperaturę do 220 ° C. Foremki do pieczenia z papieru kakaowego nadają się do mrożenia i są odporne na tłuszcz. Produkt przyjazny dla środowiska. Ulega pełnej biodegradacji w warunkach kompostowych. Wykonane z papieru tłuszczo odpornego produkowanego z celulozy z łupin kakaowca oraz czystej pulpy celulozowej.
Zastosowanie: babka, piernik, chlebek
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.